Get Adobe Flash player

 

Årets fjelltur, den 23. I rekken, gikk til Røisheim hotell i Bøverdalen. 53 Høvikjoggere ble møtt av et strålende vertskap og innkvartert på rom i gamle ærverdige bygninger etter en lang tur i tåke og styrtregn på fredag.

Lørdag startet 1/2 parten av oss på turen til Galdhøpiggen, men som bildet viser var ikke værgudene på vår side. Etter å ha forsert en meget glatt Styggebre og kravlet opp den første del av ryggen mot selve piggen i kraftig vind og kuldegrader ble det stopp og retur samme vei. Den andre halvparten av deltakerne hadde i mellomtiden fått en interessant omvisning i Klimaparken ved Juvashytta.

Deilig å komme tilbake til Røisheim, tenne opp i peisen og klyve opp i badestampen! Festmiddagen på kvelden var i god gammel stil med nydelig mat, taler og overrekkelse av turskjorter. Jorun Wilhelmsen og Bente Lervuk fikk svart skjorte for deltagelse i 10 turer, Anne Axelsen og Grete Koren rød skjorte for 15 turer og Jorun og Per Oscar Næss samt Guro Andenæs gul for helle 20 turer.

Søndag gikk ca 15 fra Lom i retning Lomseggen, Smith-hytta var målet. De fleste måtte snu før de kom dit  for å vinne bussen tilbake, kun de meld egen bil fikk turen helt opp og videre over Lomseggen. Resten av gruppe beså seg rundt i Lom. Retur til Høvik ca 1900.